Racebussen

torsdag 29 juli 2010

Racerapport Gälleråsen

Nu sitter vi i tältet och inväntar att det ska sluta regna.för nu har det regnat hela dagen.vi har varit lediga idag med körning.För dom har kört ERF 6 timmars lopp.
Måndagen regnade fick sista passen innan kvällen.gick kanon.
Tisdagen fint väder oj oj vad jag var sugen.vi labbade lite med drevningen idag så jag började med 1.22 tider,men slutade med tiden låga 1.20 jag är riktigt nöjd.
Kan säga att dom som kör 1000 CC hojar ligger runt 10 sek snabbare än jag fast dom har ca 150 hästar mer än jag..så jag är nöjd..
Nu väntar fredagen med en heldag träning.Fast det ska bli regn,så vi får se,hur det blir.lördagen ska bli fint väder,Då ska det bli tävling.Scandinavien Open.Ska tävla mot norrmän,danskar,finländare.
Återkommer snart med mer info...

Fredrik

lördag 24 juli 2010

Det börjar dra ihop sig nu..

Nu är hojen på väg.Idag har vi varit och lämnat kawan i Nybro hos Tobias Stenholm som ska ta upp hojen till Gälleråsen.Bikeweek.
Vi åker med husvagnen i morgon bitti,Vi ska försöka vara upp till dom kör finalen i Nordiska.
Hojen har fått genomgå en översyn denna vecka.nya däck och lite annat...
Måndag till onsdag har vi träning 15-18.00. vi får 3 st 20 min pass per dag så det är helt ok.Fredag har vi träning inför So som går den helgen.Vi har inga mål,men minst topp 5 vore kanon..

Mvh Fredrik

fredag 16 juli 2010

Bikeweek

NU LIGGER VI I PLANERINGEN FÖR ATT ÅKA TILL BIKEWEEK.UPPE I KARLSKOGA VECKA 30.DÅ KÖR JAG SO SCANDINAVIUM OPEN.MYCKET SOM SKA FÖRBEREDAS INFÖR DETTA.´
ÅTERKOMMER SNART..

http://www.karlskogamotorstadium.com

(Titta under Racing/Roadracing)

Torsdags träning på skogstorp

Igår var jag och tränade på skogstorp.Gick bra tycker jag.vi var där 14.30 ensamma på banan.träningen började kl 15 så vi hade lite tid till att få på däckvärmarna.och förbereda oss.började köra lite lugnt ökade efter hand som jag fick känsla för det.var varmt så jag fick ta ett par pauser då och då.övade lite starter.gick kanon.

Fredrik

Blogg

Nu har jag äntligen startat en blogg till mina fans.kommer att ha lite fotografier på mig och berätta lite hur det går för mig på mina tävlingar som jag åker på.Kan berätta att jag har hållt på med Roadracing sen 2006.Började med Minimoto, Blev Svensk Riksmästare 2009.I junior-B. Gick sen upp och körde Honda Accademy cup.Tog efter ett år och köpte mig en Kawasaki ninja 250 som jag kör på idag.Kommer att lägga lite mer info på sidan lite längra fram.om vad som hänt på resans gång.

Mvh Fredrik