Racebussen

söndag 29 augusti 2010

Tävling Linköping 28-29 Aug

Nu har vi varit på en enklare tävling i Linköping som var jättekul..Bra race och ett bra resultat för Fredrik.
Lördagen kom han 3 Det gick över förväntan för att Fredrik hade ont i hela kroppen,Han hade träningsvärk sen gympan på fredagen.Dom hade löpning och kulstötning på schemat då..
Så vi var jättenöjda med det resultatet...

Söndagen.
Såg fint ut allt.Bra väder på morgonen,det skulle komma regn under dagen så vi förberede oss på det värsta..
Det kom några stänk,men det blev inget mer,skönt.Kvalen gick kanon,alla förbättrade sina resultat,även Fredrik hade flera 1,095 tider,kan säga att varvrekordet för Junior cup ligger strax under det..Så vi var mycket nöjd.Varv rekordet skönk senare till 1,081 inte av Fredrik.
Han slutade på en 3 plats i finalen.
På bilden ser ni Jesper Hubner som tog hem 1 platsen.Även vid sidan av banan Fredrik kompis..
Kan berätta att han som kom 2 sprang sin väg...
Nu har vi bara 1 tävling kvar för säsongen.Mantorp den 18-19 Sep.det blir en 4 dagars tävling,torsdag till söndag.